Kost overstappen van zakelijk energiecontract mij geld?

Het overstappen van zakelijk energiecontract kost uw bedrijf geen geld. De overstap hoeft alleen administratief verwerkt te worden en het is niet nodig om de elektriciteits- en gasaansluiting aan te passen.

Houd bij overstappen rekening met de einddatum

Als u een nieuw zakelijk energiecontract afsluit, houd dan rekening met de einddatum van uw huidige energiecontract.

  • Heeft u een zakelijk energiecontract voor onbepaalde tijd? Dan mag u ieder moment het contract opzeggen. U hoeft alleen rekening te houden met de opzegtermijn. Voor kleinzakelijke energiecontracten is deze vaak dertig dagen, maar Minder.nl adviseert altijd om dit te controleren in uw contractvoorwaarden.

  • Heeft u een zakelijke energiecontract voor een bepaalde tijd? Laat het nieuwe contract dan niet ingaan voor de einddatum van het huidige contract, omdat de energieleverancier dan een opzegvergoeding mag vragen. Op onze zakelijke energievergelijker kunt u aangeven wanneer uw zakelijke energiecontract in moet gaan. Voor de meeste energieleveranciers geldt dat u vanaf zes maanden voor het einde van uw huidige contract een nieuw zakelijk energiecontract kunt afsluiten.

Zakelijke energie vergelijken

Maak gebruik van onze zakelijke energievergelijker en zie direct hoeveel u kunt besparen.

Energie vergelijken MKB Energie vergelijken grootzakelijk

Vragen over uw zakelijk energiecontract?

Heeft u vragen over het afsluiten van een zakelijk energiecontract? Neem dan contact op met onze klantenservice. Dagelijks bereikbaar op 020 - 29 00 900 of mail ons via het contactformulier.