Joost Minder.nl
8.9
2147 beoordelingen op Feedback Company

Welke contracten zijn er voor Grootzakelijke energie?

 

In de Grootzakelijke markt zijn er drie typen energiecontracten: op basis van een klikprijs, een vaste, of dynamische prijs. 

Klikprijs 

U kunt ervoor kiezen om op meerdere momenten voor, of tijdens uw energiecontract energie in te (laten) kopen. Hierdoor spreidt u het risico want u legt niet alles op één moment vast. 
 

Vast tarief

Wanneer u op één moment voor de gehele duur van uw energiecontract energie inkoopt, bent u verzekerd van een vast tarief en hebt u er tijdens de verdere looptijd van uw contract geen omkijken meer naar. Tijdens de gehele looptijd van uw contract betaalt u hetzelfde per kWh stoom en m3 gas. 

Dynamisch tarief

Met een contract met dynamisch tarief betaalt u altijd de actuele marktprijs van uw energie plus een transparante opslag van de leverancier. Deze opslag verschilt per leverancier. Bij een contract voor bepaalde tijd, staat de opslag vast gedurende de contractperiode. Bij een contract voor onbepaalde tijd kan de opslag op verschillende momenten wijzigen. De leverancier informeert de klant hierover. 

Dynamische energietarieven zijn gebaseerd op de groothandelsprijzen van energie. De prijzen van gas kunnen dagelijks wijzigen, van elektriciteit zelfs per uur. De prijs die u betaalt voor uw energie is afhankelijk van de marktprijzen op het moment van verbruik. 

Vragen?
Neem vrijblijvend contract met ons op.

 

 

Sebastian Urban grootzakelijk energiespecialist

Sebastian Urban 
Grootzakelijk energiespecialist

 

Start uw chat

Bel ons op 020 - 2900 908

E-mail naar info@minder.nl

 

Vind het beste energiecontract voor uw bedrijf:

Start hier met uw vergelijking

8.9
2147 beoordelingen
op Feedback Company

Start hier met uw grootzakelijke vergelijking

8.9
2147 beoordelingen
op Feedback Company

Minder.nl hecht veel waarde aan uw privacy. Lees onze privacyverklaring.