Opzegtermijn energie zakelijke

Als u wilt overstappen van zakelijk energiecontract is het belangrijk om goed op de voorwaarden te letten. Een van die voorwaarden is de opzegtermijn. Iedere leverancier hanteert een andere opzegtermijn en voor kleinzakelijk kan deze anders zijn dan voor grootzakelijk. Minder.nl heeft een overzicht gemaakt van de opzegtermijn per energieleverancier, maar controleer altijd alsnog de voorwaarden van uw contract:

Opzegtermijn per energieleverancier voor MKB en ZZP

Opzegtermijn per energieleverancier voor grootzakelijk

Opzegtermijn na einde looptijd contract

Voor kleinzakelijke klanten geldt dat hun zakelijke energiecontract na einde looptijd overgaat in een variabel contract die ieder moment opzegbaar is, daarbij rekening houdend met een opzegtermijn. Bij grootzakelijke klanten wordt het energiecontract stilzwijgend met een jaar verlengd als u het contract niet opzegt volgens de opzegtermijn. Zorg er daarom voor dat u op tijd uw energiecontract opzegt, voordat u aan een automatische verlenging zit met duurdere verlengingstarieven.   

Contractwekker

Minder.nl maakt gebruik van de contractwekker waardoor u ruim van tevoren op de hoogte wordt gesteld als uw contract afloopt.

Ga terug naar de energiebegrippen