Zakelijke energie van TotalEnergies Power & Gas

TotalEnergies Power & Gas biedt energie aan voor zakelijke klanten: ZZP, MKB en grootzakelijk. Hier leest u meer over deze energieleverancier.


TotalEnergies Power en Gas


Meer over TotalEnergies Power & Gas

TotalEnergies Power & Gas is gevestigd in Den Haag en levert sinds 2013 zakelijke energie aan ondernemers. Iedereen met een kvk-nummer kan energie afnemen bij deze zakelijke energieleverancier.

TotalEnergies Power & Gas wil betere energie

Waarschijnlijk kent u TotalEnergies Power & Gas ook als oliemaatschappij met vele tankstations langs de snelwegen in Nederland. Het gas die het bedrijf levert, wordt eigenhandig geproduceerd. Daarnaast levert TotalEnergies Power & Gas zowel grijze als groene stroom aan zijn klanten. De missie van het bedrijf is om zich in te zetten voor betere energie zodat we naar een toekomst gaan met volledig duurzame energie. Als klant kunt u bij TotalEnergies Power & gas energie afnemen voor een vaste periode met een vaste prijs. Daarnaast wil het bedrijf duurzaam ondernemen onder bedrijven stimuleren door onder andere zonnepanelen aan te bieden.

Zakelijke energie van TotalEnergies Power & Gas via Minder.nl

Via de online energievergelijker van Minder.nl kunt u eenvoudig een zakelijk energiecontract bij TotalEnergies Power & Gas afsluiten. Maak een energievergelijking en u ziet direct of TotalEnergies Power & Gas de goedkoopste energieleverancier voor uw bedrijf is.


Energie vergelijken MKB Energie vergelijken grootzakelijk


Opzeggen zakelijk energiecontract bij TotalEnergies Power & Gas

Heeft u een zakelijk energiecontract bij TotalEnergies Power & Gas en wilt u deze opzeggen? Maak dan gebruik van de voorbeeld opzegbrieven van Minder.nl. U hoeft alleen de gegevens van uw bedrijf in te vullen en de brief aangetekend naar TotalEnergies Power & Gas op te sturen.

Zeg uw zakelijke energiecontract op