Zakelijke energie van Total Gas & Power

Total Gas & Power biedt energie aan voor zakelijke klanten: ZZP, MKB en grootzakelijk. Hier leest u meer over deze energieleverancier.


zakelijke energie van Total Gas en Power


Meer over Total Gas & Power

Total Gas & Power is gevestigd in Den Haag en levert sinds 2013 zakelijke energie aan ondernemers. Iedereen met een kvk-nummer kan energie afnemen bij deze zakelijke energieleverancier.

Total Gas & Power wil betere energie

Waarschijnlijk kent u Total Gas & Power ook als oliemaatschappij met vele tankstations langs de snelwegen in Nederland. Het gas die het bedrijf levert, wordt eigenhandig geproduceerd. Daarnaast levert Total Gas & Power zowel grijze als groene stroom aan zijn klanten. De missie van het bedrijf is om zich in te zetten voor betere energie zodat we naar een toekomst gaan met volledig duurzame energie. Als klant kunt u bij Total Gas & Power energie afnemen voor een vaste periode met een vaste prijs. Daarnaast wil het bedrijf duurzaam ondernemen onder bedrijven stimuleren door onder andere zonnepanelen aan te bieden.

Zakelijke energie van Total Gas & Power via Minder.nl

Via de online energievergelijker van Minder.nl kunt u eenvoudig een zakelijk energiecontract bij Total Gas & Power afsluiten. Maak een energievergelijking en u ziet direct of Total Gas & Power de goedkoopste energieleverancier voor uw bedrijf is.


Energie vergelijken MKB Energie vergelijken grootzakelijk


Opzeggen zakelijk energiecontract bij Total Gas & Power

Heeft u een zakelijk energiecontract bij Total Gas & Power en wilt u deze opzeggen? Maak dan gebruik van de voorbeeld opzegbrieven van Minder.nl. U hoeft alleen de gegevens van uw bedrijf in te vullen en de brief aangetekend naar Total Gas & Power op te sturen.

Zeg uw zakelijke energiecontract op