Opzeggen zakelijk energiecontract

Wanneer u wilt overstappen van energieleverancier, is het zaak dat u uw huidige energiecontract opzegt. De meeste contracten worden stilzwijgend verlengd, vaak per kalenderjaar. Ook als u niet per definitie wilt overstappen naar een andere leverancier, kan het raadzaam zijn om uw contract op te zeggen. Dit geeft u de vrijheid om de verschillende aanbiedingen van eventuele nieuwe en van uw huidige leverancier in kaart te brengen en te kiezen voor het meest aantrekkelijke voorstel.

Ga direct naar de opzegbrieven voor iedere zakelijke energieleverancier >.

Hulp bij opzegging

Het opzeggen van een energiecontract is vaak veel uitzoekwerk. Dat vinden wij zonde van uw tijd en energie, vandaar dat we u wat hulp willen bieden. We hebben hiervoor de twee volgende handreikingen:

Met dit overzicht en de standaardopzegbrief, wordt opzeggen een eenvoudige stap. En als u toch nog vragen heeft, dan kunt u ons telefonisch bereiken op 020 - 29 00 900. Wij helpen u graag.

Opgezegd en dan?

Wanneer het huidige contract is opgezegd, biedt dat ruimte voor nieuwe mogelijkheden. Minder.nl heeft aantrekkelijke aanbiedingen voor ZZP’ers, MKB’ers en grootzakelijke bedrijven. We hebben overeenkomsten met de meeste zakelijke energieleveranciers en op basis van uw verbruik is er altijd een voordelige en goede deal voor uw situatie. Binnen enkele minuten heeft u een nieuw contract afgesloten. Vergelijk direct zakelijke energie en bespaar.

Vattenfall opzeggen

Downloaden >>

Eneco opzeggen

Downloaden >>

Eneco opzeggen

Downloaden >>