Joost Minder.nl
8.9
1983 beoordelingen op Feedback Company

Anita ten Wolde, ZZP en MKB Energiespecialist

energiespecialist Anita

Anita ten Wolde

ZZP & MKB ENERGIESPECIALIST

Al sinds jaar en dag werk ik als energiespecialist in de energiemarkt en sinds 2018 voor Minder.nl. Ben je benieuwd welke leverancier de beste voorwaarden heeft voor jouw situatie of wie een goede vergoeding voor teruglevering heeft. Daar kan ik je direct antwoord op geven!

Ik merk dat het mij makkelijk afgaat om met ondernemers een band op te bouwen. Het gaat om die vertrouwensrelatie. En als een klant eenmaal tevreden is over het advies, dan keert diegene regelmatig bij mij terug met nieuwe verzoeken. Dit motiveert mij iedere dag weer om met plezier mijn werk te doen. Het geeft mij namelijk voldoening als een ondernemer - mede door mijn ondersteuning - blij is met zijn of haar keuze voor een energiecontract.

BELANGRIJKE TIP VAN ANITA

"Wist u dat u bij sommige zakelijke energieleveranciers kosteloos al een jaar van tevoren een nieuw energiecontract kunt aanvragen? De leverancier wacht vervolgens net zolang totdat uw huidige contract afloopt. Het klinkt onlogisch om ver van tevoren al de energiezaken te regelen, maar het kan in uw voordeel werken."

 

"Met name als de de prijzen lange tijd stegen en daarna flink gedaald zijn. Is de energiemarkt ook nog eens onzeker omdat niet bekend is hoe de prijzen zich ontwikkelen, dan kan het juist slim zijn om de voordelige energietarieven op tijd vast te leggen."  

Contact met Anita? 

Anita helpt u graag bij uw contract voor ZZP of MKB energie.  

Ook benieuwd naar onze andere energiespecialisten? 

energiespecialist Saskia

Saskia Huidink

Meer over Saskia

Grootzakelijk energiespecialist Rick Boenink

Rick Boenink

Meer over Rick

Grootzakelijk energiespecialist Joost

Joost de Nijs

Meer over Joost