Opzegbrief TotalEnergies Power & Gas

Wanneer u het zakelijk energiecontract bij TotalEnergies Power & Gas wilt opzeggen, kunt u de opzegbrief gebruiken die wij voor u hebben opgesteld. U hoeft de brief alleen aan te vullen met de gegevens van uw bedrijf.

Over het algemeen geldt voor grootzakelijke bedrijven dat zij het energiecontract dienen op te zeggen met een aangetekende brief. In de voorbeeldbrief ziet u het adres van TotalEnergies Power & Gas.

 

Download hier de voorbeeldbrief voor ZZP en MKB

 

TotalEnergies Power & Gas zakelijk opzeggen

Wilt u een zakelijk energiecontract afsluiten bij een andere energieleverancier, dan dient u tijdig bij TotalEnergies Power & Gas aan te geven dat u wilt overstappen. Voor kleinzakelijke klanten en grootzakelijke klanten gelden de volgende opzegtermijnen:


De standaard opzegtermijn is 3 maanden voor een grootzakelijk energiecontract*

De standaard opzegtermijn is 30 dagen voor een MKB of ZZP energiecontract*

 
*controleer altijd nog uw contractvoorwaarden voor de daadwerkelijke opzegtermijn.

 

Wat te doen na het opzeggen

Heeft u eenmaal het zakelijk energiecontract opgezegd en nog geen nieuw aanbod afgesloten, dan adviseren wij u om een online zakelijke energievergelijking te maken. U ziet direct wat het goedkoopste aanbod is voor uw bedrijfssituatie. Online een zakelijk energiecontract afsluiten is een eenvoudige manier om te besparen.

U kunt ons ook altijd telefonisch om advies vragen. We helpen u graag om de grootste besparing te realiseren. Bel ons op 020 - 29 00 900


Energie vergelijken MKB Energie vergelijken grootzakelijk