Joost Minder.nl
8.9
2126 beoordelingen op Feedback Company

Zakelijk Energie Vergelijken: bespaar met onze actietarieven

Vergelijk hier vrijblijvend de scherpste tarieven van alle zakelijke energieleveranciers uit de markt

Vergelijk & bespaar
kWh
kWh
kWh
Normaaltarief
kWh
Normaaltarief
kWh
Daltarief
kWh
Daltarief
m3

Sorry, de volgende gegevens zijn niet volledig of correct:

U heeft een stroomverbruik van meer dan 100.000 kWh en/of een gasverbruik van meer dan 40.000 m3 ingevuld. Hiermee valt u in de categorie grootverbruikers. Maak daarom gebruik van onze grootzakelijke energievergelijker.
Start vergelijken

100% vrijblijvend en kosteloos

8.9
2126 beoordelingen
op Feedback Company

Minder.nl hecht veel waarde aan uw privacy. Lees onze privacyverklaring.

Uw adresgegevens zijn nodig om de juiste gasregiotoeslag te bepalen. Het totale gastarief is namelijk afhankelijk van uw locatie.

Sommige aanbiedingen gelden alleen voor nieuwe klanten. Door uw huidige leverancier in te vullen houden we hier rekening mee.

Vul uw werkelijke jaarverbruik in. Zo kunnen wij u de meest voordelige aanbiedingen tonen. Uw verbruik staat op uw jaarafrekening of in uw persoonlijke online omgeving bij de energieleverancier. Wilt u alleen stroom vergelijken? Vink dan het groene vinkje uit.

Zakelijk Energie Vergelijken: bespaar met onze actietarieven

Vergelijk hier vrijblijvend de scherpste tarieven van alle zakelijke energieleveranciers uit de markt

Ook met de huidige stijgende energieprijzen vindt u bij ons de scherpste actietarieven.

Klanten waarderen ons met een 8.9

‘Iedere dag opnieuw voorzien we onze klanten van een eerlijk, transparant & onafhankelijk advies. Dat doen we met veel plezier en al meer dan 1.600 klanten waarderen dat met een 8.9!’

Joost – Energiespecialist bij Minder.nl

MKB & ZZP

Kleinzakelijk vergelijken

MKB & ZZP

U bent MKB & ZZP klant (een zakelijk kleinverbruiker) als:

  • Uw energie in rekening wordt gebracht met een maandelijks termijnbedrag en een jaarnota
  • U één factuur ontvangt van uw leverancier voor zowel levering- als netbeheerkosten
  • U een elektriciteitsaansluiting heeft die kleiner is dan of gelijk aan 3 x 80 Ampère (tot 100.000 KWh) en/of een gasaansluiting heeft die kleiner is dan 40 m3 per uur (t/m G25)
Ga naar MKB & ZZP vergelijker

Grootzakelijk

grootzakelijk vergelijken

Grootzakelijk

U bent grootzakelijke klant (een zakelijk grootverbruiker) als:

  • Uw energie maandelijks wordt afgerekend op basis van uw werkelijk verbruik
  • U twee aparte facturen ontvangt: één voor energielevering en één voor netbeheer
  • U een elektriciteitsaansluiting heeft die groter is dan 3 x 80 Ampère (vanaf 100.000 KWh) en/of een gasaansluiting heeft vanaf 40 m3 per uur (≥G40)
Ga naar Grootzakelijke vergelijker

De voordelen van Minder.nl

Voor energie wilt u als ondernemer niet te veel betalen én er zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. Wij begrijpen dit maar al te goed. Daarom regelt u via Minder.nl in een mum van tijd het energiecontract met scherpe zakelijke energietarieven.

Hoe weet u nu of uw keuze het voordeligst is? Doordat niet één, maar iedere zakelijke energieleverancier zijn scherpste energiecontracten op onze vergelijker toont. Op deze manier besparen inmiddels al duizenden ondernemers flink op de energiekosten.

Wilt u ook besparen? Begin dan vandaag nog met zakelijke energietarieven vergelijken en vraag het beste aanbod direct online aan. Of schakel onze zakelijke energiespecialisten in. Zij zoeken graag de beste deal voor uw bedrijfssituatie uit.

Of u nu op zoek bent naar mkb energie of grootzakelijk energie; bij Minder.nl regelt u snel en moeiteloos het scherpste energiecontract.

Als ondernemer heeft u vaak geen tijd voor de inkoop van energie. Minder.nl bespaart u deze tijd. Wij zorgen er namelijk voor dat u eenvoudig en snel een nieuw zakelijk energiecontract heeft.

In een duidelijk overzicht tonen we u het aanbod van alle zakelijke energieleveranciers. Het meest scherpe aanbod staat op nummer één. Bovendien houden we rekening met uw wensen en voorkeuren. Heeft u een beslissing gemaakt? Het energiecontract van uw keuze vraagt u direct via Minder.nl aan.

Ons motto: energie inkopen voor minder geld en met minder moeite! Zo is energie weer simpel.