Meerdere aansluitadressen

Het komt soms voor dat een klant meerdere aansluitadressen heeft, omdat het bedrijf verdeeld is over meerdere locaties.

 

MKB

Heeft u als MKB-energieklant meerdere aansluitadressen? Dan moet u per aansluitadres een energiecontract afsluiten. Bij meerdere aansluitadressen kunt u telefonisch contact met ons opnemen, zodat wij u een aanbod op maat kunnen doen.

 

Grootzakelijk

Als grootzakelijke energieklant is het op Minder.nl mogelijk om tot tien aansluitadressen onder te brengen in één energiecontract. Bij meer dan tien aansluitadressen raden wij u aan telefonisch contact met ons op te nemen voor een contract op maat.

 

Contract voor meerdere aansluitingen

Wanneer u een contract wilt afsluiten voor meerdere aansluitadressen, brengt u van iedere aansluiting apart in kaart wat de benodigde energie-inkoop is. Uiteindelijk komt u tot een totaal inkoopvolume. Voor het contract is het ook van belang om het afnameprofiel te noteren van de aansluitingen. Hieronder valt bijvoorbeeld het verloop van het energieverbruik tijdens de dag en nacht maar ook in het jaar: zijn er pieken en dalen in het elektriciteits- en gasverbruik? Of is er een gelijkmatige verdeling? Ook de capaciteit van uw elektriciteitsmeter valt onder het afnameprofiel. Aan de hand van de genoemde factoren ontvangt u een passend aanbod voor uw bedrijf.     

 

« terug naar de energiebegrippen