Joost Minder.nl
8.9
2163 beoordelingen op Feedback Company

Energie vergelijken ZZP: bespaar met onze actietarieven

Vergelijk hier vrijblijvend de scherpste tarieven voor ZZP'ers van alle zakelijke energieleveranciers uit de markt

Start hier met uw vergelijking

100% vrijblijvend & kosteloos

8.9
2163 beoordelingen
op Feedback Company

Minder.nl hecht veel waarde aan uw privacy. Lees onze privacyverklaring.

  • Altijd 14 dagen bedenktijd   
  • 1600+ klanten waarderen ons met een 8.9   
  • 100% onafhankelijk aanbod   

Ook met de huidige stijgende energieprijzen vindt u bij ons de scherpste actietarieven.

‘Wij werken hard voor het vertrouwen van onze klanten’

‘Daarom voorzien wij onze klanten dagelijks van een transparant & onafhankelijk advies. En dat wordt gewaardeerd. Niet voor niks wordt onze service gewaardeerd met een 8.9!’

Annemieke – Minder.nl

Het scherpste contract voor energie ZZP

Wilt u als ZZP'er het scherpste energiecontract, dan kunt u het beste een online energievergelijker gebruiken. Dit heeft drie belangrijke redenen:

  • In de vergelijker vindt u exclusieve actietarieven. Met Minder.nl onderhandelen we namelijk met alle zakelijke energieleveranciers zodat u ook echt de scherpste actietarieven vergelijkt. 
  • Er is volop concurrentie in een energievergelijker voor ZZP energie. Dit maakt het noodzakelijk voor een leverancier om een scherp aanbod te hebben. Daarmee kan hij nieuwe klanten verwelkomen én bestaande klanten behouden.
  • In een oogopslag is het beste ZZP aanbod zichtbaar. Bovendien staat het voordeligste aanbod àltijd bovenaan. Dit maakt kiezen eenvoudig! 

Profiteer als ZZP’er van een vergelijker voor ZZP energie. Zo betaalt u met zo min mogelijk moeite de voordeligste prijs voor uw verbruik.    

Direct online aanvraagbaar: zakelijke tarieven energie ZZP

Vraag eenvoudig zelf het aanbod van uw keuze voor ZZP energie aan. Naast dat Minder.nl u het beste ZZP energie-aanbod toont, faciliteren wij u ook bij uw overstap of verlenging. Bij ieder aanbod kunt u naar het aanvraagformulier en na de aanvraag wordt deze direct voor u verwerkt. Uw oude zakelijke energiecontract wordt automatisch voor u stopgezet. Hier hoeft u niets voor te doen. Uiteindelijk ontvangt u uw nieuwe energiecontract waarop staat op welke datum uw nieuwe energiecontract ingaat en kan het besparen beginnen! 

Energie vergelijken zzp

Goed beschermt met zakelijke energie ZZP

Als ZZP’er kunt u met een gerust hart een zakelijk energiecontract aanvragen. Speciaal voor ZZP’ers gelden namelijk beschermende voorwaarden bij het zakelijk energiecontract. Die bescherming bestaat uit:

1. Een standaard bedenktijd van 14 dagen. Deze gaat in zodra u van uw nieuwe zakelijke energieleverancier een bevestiging van het aangevraagde energiecontract ontvangt.

2. Is uw huidige ZZP energiecontract nog lang niet afgelopen maar beëindigt u deze desondanks? Dan brengt uw energieleverancier hier mogelijk kosten voor in rekening. Gelukkig zit er een maximale grens aan hoeveel de leverancier van u mag vragen. Daardoor betaalt u geen buitensporig hoge kosten.

Advies over het beste ZZP energiecontract

Onze energiespecialisten helpen u graag met uw contract voor ZZP energie: 

  • Dit is geheel vrijblijvend
  • U ontvangt een 100% onafhankelijk advies
  • U bent verzekerd van het scherpste aanbod voor uw situatie

 Bel naar 020 - 2900 900 en we gaan direct voor u aan de slag!

Vragen? Stel ze gerust. 

Wilt u weten wanneer u een nieuw energiecontract kunt aanvragen? Of de ZZP tarieven op onze website wel echt de scherpste zijn? Of heeft u gewoon graag dat er een energiespecialist meekijkt met uw online vergelijk? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op.  

 

Telefoonnummer 020 – 29 00 900
E-mail info@minder.nl 
Stel uw vraag via de chat

Anita -Zakelijk Energiespecialist

Anita - Zakelijk Energiespecialist Minder.nl