Zakelijk energiecontract 100% Nederlandse wind 

Ondernemers die een groen energiecontract willen afsluiten, kunnen kiezen voor een contract met 100% Nederlandse wind. De energieleverancier bij wie u het contract afsluit produceert de groene elektriciteit met wind uit Nederland zelf of neemt het af bij een producent.

Duurzaamheid energiecontract Nederlandse wind

Een energiecontract met Hollandse wind is duurzaam en valt onder groene energie, omdat er geen CO2-uitstoot plaatsvindt en de energiebron – wind – nooit opraakt. De elektriciteit wordt met windmolens specifiek in Nederland opgewekt. Dit kan bijvoorbeeld met windmolens van de leverancier zelf, van een boer met een windmolen op zijn erf of van grote windmolenparken op zee. Een bijkomend voordeel van een energiecontract met Nederlandse wind, is dat u de productie van duurzame energie in Nederland stimuleert.

Garanties van Oorsprong voor Nederlandse wind

Energieleveranciers die contracten aanbieden met Nederlandse windenergie krijgen een Garantie van Oorsprong. Dat is een certificaat waar CertiQ op toeziet en die precies aangeeft waar de duurzame energie vandaan komt.

Zakelijke energie met Nederlandse wind op Minder.nl

In het aanbod van Minder.nl staan energiecontracten met 100% Nederlandse wind. U herkent dit type energiecontract aan onderstaand kenmerk:


Zakelijk energiecontract 100% Nederlandse wind


Ook vindt u deze informatie terug bij het stroometiket waarmee u direct ziet uit welke energiebronnen een leverancier zijn energie haalt. Op Minder.nl staat het stroometiket onderaan bij de details over het energiecontract en is als volgt weergegeven:  

Zakelijk energiecontract 100% Nederlandse wind

U heeft ook de mogelijkheid om een zakelijk energiecontract af te sluiten met Groen uit Nederland.Energie vergelijken MKB Energie vergelijken grootzakelijk