Joost Minder.nl
8.9
1983 beoordelingen op Feedback Company

Saskia Huidink, ZZP en MKB Energiespecialist

energiespecialist Saskia

Saskia Huidink

ZZP & MKB ENERGIESPECIALIST

Is de energiebranche voor jou abracadabra? Na een telefoongesprek met Saskia is dit verleden tijd. Saskia werkt sinds 2010 in de energiebranche en legt met plezier uit hoe deze markt in elkaar steekt. Haar kwaliteiten zijn ondernemers waardevol advies geven, klanten blij maken en ze ontzorgen bij het zakelijk energiecontract waar mogelijk.

“Wanneer ik een klant spreek, probeer ik een band met diegene op te bouwen door oprechte interesse te tonen. Waar ik vervolgens energie van krijg, is als diezelfde klant in de toekomst naar Minder.nl belt en – op basis van de eerdere ervaring - specifiek naar mij vraagt. Dan weet ik dat ik mijn werk goed heb gedaan.”

BELANGRIJKE TIP VAN SASKIA

"Wat veel ZZP'ers niet weten is dat zij exact dezelfde contractvoorwaarden hebben als een consument. De enige voorwaarde is dat het leveringsadres in het kadaster staat geregistreerd als een woonadres, wat in 99% van de situaties zo is. Z'n overeenkomstige voorwaarde is bijvoorbeeld veertien dagen bedenktijd na de contractaanvraag."

 

"Het voordeel hiervan is dat het voor een ZZP'er niet uitmaakt om een particulier of zakelijk contract aan te vragen. Diegene kan dus veel aanbiedingen vergelijken en zo de allervoordeligste tarieven vastleggen."  

Contact met Saskia? 

Saskia helpt u graag bij uw contract voor ZZP of MKB energie.  

Ook benieuwd naar onze andere energiespecialisten? 

energiespecialist Anita

Anita ten Wolde

Meer over Anita

Grootzakelijk energiespecialist Rick Boenink

Rick Boenink

Meer over Rick

Grootzakelijk energiespecialist Joost

Joost de Nijs

Meer over Joost