Energieprijzen vergelijken zakelijk

Zakelijk energieprijzen vergelijken doet u online op Minder.nl

Als ondernemer weet u dat energie één van de grootste kostenposten van uw onderneming is. Natuurlijk wilt u dat uw energierekening zo laag mogelijk is. Daarom kunt u nu ook online zakelijk energieprijzen vergelijken. Zodra u uw gegevens en voorkeuren invult in onze energievergelijker, ziet u binnen een paar klikken een overzicht ziet van de best passende energiecontracten op maat. U kunt ook direct uw energiecontract afsluiten. Minder.nl maakt energie weer makkelijk!

Energietarieven MKB/ZZP Energietarieven grootzakelijk


Hoe weet ik of ik een MKB/ZZP- of grootzakelijke energieklant ben?

U bent een MKB/ZZP-energieklant wanneer u een elektriciteitsaansluiting heeft die kleiner is dan of gelijk aan 3x80 Ampère (tot 100.000 KWh) en/of een gasaansluiting heeft die kleiner is dan 40 m3 per uur (t/m G25). U bent een grootzakelijke energieklant wanneer u een elektriciteitsaansluiting heeft die groter is dan 3x80 Ampère (vanaf 100.000 KWh) en/of een gasaansluiting heeft vanaf 40 m3 per uur (≥G40). Lees meer over de verschillen tussen MKB/ZZP en grootzakelijk.

Energieprijzen vergelijken zakelijk: verlaag uw energierekening

Dat de energieprijzen dagelijks fluctueren, is u misschien wel bekend. De energieprijzen zijn namelijk afhandelijk van vele factoren, zoals het weer, de prijs van de grondstoffen en het vraag en aanbod. Energieprijzen kunnen dan ook snel veranderen. Daarom is het verstandig om met regelmaat te bekijken of uw energierekening niet lager kan.

Op Minder.nl kunt u zakelijk energieprijzen vergelijken verschillende energieleveranciers, zodat u geen losse offertes meer hoeft op te vragen. Heeft u een energiecontract gevonden dat goedkoper is dan uw huidige contract of dat beter bij uw bedrijfssituatie past, dan kunt u via Minder.nl gratis een nieuw energiecontract afsluiten. Dit is 100% betrouwbaar en veilig.

Minder.nl: transparant over zakelijke energieprijzen

Aangezien de energieprijzen continu veranderen, is transparantie over de energieprijzen van groot belang. Via de energievergelijker van Minder.nl kunt u online 'appels met appels vergelijken', zodat u direct weet welke energieleverancier u het best passende energiecontract kan aanbieden.

Zodra u in het resultatenoverzicht terechtkomt, ziet u verschillende energiecontracten staan die aansluiten bij uw situatie en voorkeuren. In de energievergelijker voor MKB/ZZP ziet u de jaarprijs inclusief alle kosten, maar exclusief BTW. In de grootzakelijke energievergelijker is de jaarprijs opgebouwd uit de leveringskosten en het vastrecht, en voor gas ook de landelijke transportkosten. Gereguleerde kosten zoals BTW en overheidsheffingen zijn niet meegenomen in de getoonde jaarprijs.

Minder moeite, minder kosten

Een zakelijk energiecontract afsluiten via Minder.nl is volledig gratis en betrouwbaar. De voordelen van Minder.nl op een rij:

  • Minder.nl staat voor minder moeite: met een paar muisklikken ziet u een vergelijkingsoverzicht van alle aanbiedingen.
  • In één oogopslag ziet u welk energiecontract het beste bij u past, gebaseerd op uw specifieke verbruiksprofiel en uw voorkeuren. Dit scheelt tijd én geld.
  • U kunt direct een contract op maat afsluiten.
  • Minder.nl biedt uitstekende service.
  • Met Minder.nl is het opvragen van offertes en onderhandelen niet meer nodig. Wij nemen dit graag voor u uit handen.

Minder.nl staat voor minder betalen en minder moeite. Ga naar onze MKB & ZZP energievergelijker of onze grootzakelijke energievergelijker en ontdek direct hoeveel u kunt besparen.