Joost Minder.nl
8.9
2163 beoordelingen op Feedback Company

Energie Vergelijken MKB: bespaar met onze actietarieven

  • De scherpste tarieven uit de markt   
  • 100% Onafhankelijk   
  • Vergelijk nu alle zakelijke energieleveranciers   

Start hier met uw vergelijking

100% vrijblijvend en kosteloos

8.9
2163 beoordelingen
op Feedback Company

Minder.nl hecht veel waarde aan uw privacy. Lees onze privacyverklaring.

Ook met de huidige stijgende energieprijzen vindt u bij ons de scherpste actietarieven.

MKB energie vergelijken

Veel ondernemers begrijpen inmiddels dat ze flink kunnen besparen middels MKB energie vergelijken. Minder.nl onderhandelt namelijk voor u met de zakelijke energieleveranciers waardoor zij u via onze website een scherp aanbod doen. Doordat u bovendien in een duidelijk vergelijkingsoverzicht het aanbod van meerdere energieleveranciers ziet, vindt u altijd een voordelig en passend MKB energie aanbod dat past bij uw bedrijf.

Het energiecontract regelen is weer eenvoudig

Als ondernemer heeft u het waarschijnlijk druk waardoor u zo min mogelijk tijd kwijt wilt zijn aan het regelen van uw zakelijk energiecontract. Daarom maakt Minder.nl van MKB energie vergelijken weer een eenvoudige bezigheid.

Met de gegevens die u invult in de MKB energievergelijker tonen wij u een overzicht met de beste aanbiedingen. Het aanbod met de meest scherpe prijs staat bovenaan. Zo weet u in slechts enkele minuten wat voor uw bedrijfssituatie het voordeligste zakelijke energiecontract is. Wellicht heeft u naast een scherpe prijs ook nog andere voorkeuren. Zoals een driejarig aanbod of duurzame energie. Deze voorkeuren geeft u eenvoudig aan via de filters in de vergelijker. Op deze manier neemt onze MKB energievergelijker u veel werk uit handen.  

Energie MKB: altijd voordelige tarieven

Het voordeel van je zakelijk energiecontract regelen via Minder.nl is dat je nooit meer onnodig te veel betaalt. Wij herinneren u er ruim van tevoren aan als uw contract bijna eindigt en het weer tijd is voor energie vergelijken MKB.  

Door deze herinnering betaalt u nooit meer te veel. Vraagt u namelijk geen nieuw MKB energiecontract aan op het moment dat uw lopende contract eindigt dan rekent uw energieleverancier automatisch duurdere verlengingstarieven. In dit geval betaalt u voor iedere verbruikte kWh stroom en m3 gas onnodig teveel. Dus vraag op tijd een nieuw energiecontract aan via Minder.nl en betaal altijd scherpe actietarieven.

Minder.nl regelt uw switch

Overstappen van zakelijke energieleverancier of het verlengen van uw huidige energie MKB contract is snel geregeld. Nadat u uw keuze heeft laten vallen op een scherp aanbod kunt u deze direct online aanvragen. Uw aanvraag sturen we door naar de energieleverancier van uw keuze en deze zegt het contract bij uw huidige energieleverancier op. Hier hoeft u niks voor te doen. Tevens krijgt u een bevestiging van de ingangsdatum van uw nieuwe contract.

Vragen? Stel ze gerust. 

Wilt u weten wanneer u een nieuw energiecontract kunt aanvragen? Of de MKB energietarieven op onze website wel echt de scherpste zijn? Of heeft u gewoon graag dat er een energiespecialist meekijkt met uw vergelijking? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op.  

 

E-mail naar info@minder.nl

Anita -Zakelijk Energiespecialist

Anita - Zakelijk Energiespecialist Minder.nl