Joost Minder.nl
8.9
2028 beoordelingen op Feedback Company

Hoe je een spoedaanvraag voor je energie in no time geregeld hebt

Main Image

“We hebben een spoedje!” Zodra we bij Minder.nl een spoedaanvraag voor zakelijke energie binnenkrijgen, gaat de spoedmachine aan. Onze energie-experts zetten alles in gang om jou als ondernemer in een mum van tijd aan een nieuw zakelijk energiecontract te helpen. Én ze doen er nog een schepje bovenop door met de leveranciers over de prijs te onderhandelen. Zo voorkomen wij namelijk dat je de hoofdprijs betaalt bij een spoedaanvraag.

Bij een spoedaanvraag voor zakelijke energie wil je zo snel mogelijk je bedrijf aanmelden bij een energieleverancier. Het liefst dezelfde dag nog. Om uiteenlopende redenen kun je zo’n spoedaanvraag nodig hebben. Bijvoorbeeld omdat je een tweede vestiging geopend hebt, maar nog geen energiecontract hebt afgesloten. Wat de aanleiding ook is, het valt altijd op te lossen.Joost Minder.nl   "Heb je met spoed een zakelijk energiecontract nodig? Bel direct Minder.nl!
   We zorgen dat je zo snel mogelijk een energiecontract hebt én dat je een
   scherp energietarief betaalt." 
   
    020 - 29 00 900
    Info@minder.nl
   


Spoedaanvraag energie na afsluitbrief van de netbeheerder

De weg naar een spoedaanvraag voor je energie begint in veel gevallen bij de netbeheerder. Waarom de netbeheerder? Als de netbeheerder merkt dat je geen energieleverancier gecontracteerd hebt, ontvang je een afsluitbrief. Hierin staat dat je met spoed een energieleverancier nodig hebt en anders word je afgesloten.

Het kan ook zijn dat je gas- & elektriciteitsaansluiting al zijn afgesloten. Kom je de eerste dag in je nieuwe bedrijfspand dan blijkt ineens het licht niet te werken. Ook dan is een spoedprocedure handig. Je netbeheerder krijgt bij zo’n spoedaanmelding automatisch bericht dat de aansluiting in je bedrijfspand weer aangesloten moet worden. Hierover neemt netbeheerder contact met je op en hij komt in actie om ervoor te zorgen dat je bedrijf weer gas en stroom ontvangt.  

De spoedprocedure van Minder.nl

Minder.nl heeft een speciale spoedprocedure ingericht waarbij we rechtstreeks met energieleveranciers schakelen om je zo snel mogelijk te helpen. We zorgen ervoor dat:

✔ Je binnen een dag of enkele dagen energie geleverd krijgt.
✔ Je ondanks de spoedaanvraag scherpe energietarieven voor je zakelijk gas en stroom betaalt.
✔ We het aanbod van meerdere energieleveranciers vergelijken zodat je een voordelig aanbod hebt.

Joost Minder.nl“Bij een spoedaanvraag die je rechtstreeks bij de energieleverancier doet, betaal je vaak meer dan wanneer je Minder.nl inschakelt. Stel je namelijk eens voor: je belt met de leverancier dat je vandaag nog stroom nodig hebt. Dan beseft de energieleverancier dat er nood aan de man is. Nu nog onderhandelen over de prijs wordt lastig. Gaan wij voor je aan de slag dan onderhandelen we wel met meerdere energieleveranciers voor je. Zo regelen we je spoedaanvraag én snel én voordelig.”


Een spoedaanvraag via Minder.nl? Bel ons op 020 - 29 00 900 en we gaan direct voor je aan de slag.


Binnen een dag geleverd

Onze zakelijke energie-experts verzorgen een spoedaanvraag voor alle soorten klanten. Van de mkb energieverbruiker  met een kleinzakelijke aansluiting tot de ondernemer met een grootzakelijk energieverbruik. Doorgaans krijgen kleinzakelijke verbruikers binnen een dag energie geleverd na een spoedaanvraag. Bij grootzakelijke energieverbruikers is dit meestal binnen twee dagen.   

“Een spoedaanvraag regelen we voor iedere ondernemer. Of het nou om een kleinzakelijke of grootzakelijke aansluiting gaat. Het uiteindelijke doel is dat de energieleverancier op korte termijn energie levert. Dat regelen we voor je!” Joost –Grootzakelijk energie-expert

Borg en spoedaanvraag energie

Soms vraagt de zakelijke energieleverancier om een waarborgsom bij een spoedaanvraag voor energie. Dit is voornamelijk bij kleinzakelijke aansluitingen en heeft te maken met bijvoorbeeld een betalingsachterstand bij de vorige energieleverancier. De leverancier wil hiermee voorkomen dat hij in de toekomst inkomsten misloopt. De ene leverancier is hier strenger in dan de andere leverancier. Ook dit kunnen wij voor je uitzoeken. Wil je absoluut geen waarborgsom betalen, dan kunnen we nagaan of er een energieleverancier is bij wie je klant kan worden zonder het betalen van een borg.    

De voordelen van een spoedaanvraag energie via Minder.nl

  • Wij vergelijken het aanbod van meerdere energieleveranciers waardoor je altijd een scherp tarief betaalt.
  • Wij verzorgen kosteloos de onderhandelingen met energieleveranciers voor je. Vervolgens hoef jij alleen nog maar een keuze te maken.
  • Binnen een dag of enkele dagen krijg je stroom geleverd op het adres.

Bel ons direct voor uw spoedaanvraag energie en onze zakelijke energie-experts gaan direct voor u aan de slag.

 020 - 29 00 900
 Info@minder.nl
   


               
Annemieke - Minder.nlGeschreven door:
Annemieke. Vanaf de start van Minder.nl schrijft zij over alles wat met zakelijke energie te maken heeft. De uitdaging ligt bij haar in het leuk en begrijpelijk maken van de complexe energiemarkt.

"Als een ondernemer na het lezen van mijn artikel denkt: daar heb ik wat aan! dan ben ik blij."