Samenwerken met Minder.nl?

Heb jij een website of ander online medium waarmee je Minder.nl wilt promoten? Dat kan! Meld je hiervoor aan bij het affiliateprogramma van Minder.nl via Daisycon.

Nadat je je hebt aangemeld bij Daisycon en het affiliateprogramma van Minder.nl, krijg je toegang tot onze banners en linkmateriaal. Plaats deze links of banners op je website. Voor iedere bezoeker die je doorstuurt en die bij ons een nieuw energiecontract afsluit ontvang je een leuke vergoeding. Meld je hier aan om te starten met het promoten van Minder.nl.

Over Minder.nl

Minder.nl is het zakelijke online energieplatform waarop zowel ZZP’ers als MKB’ers het beste energieaanbod kunnen vergelijken en direct in 2 minuten kunnen contracteren. Met deze oplossing maakt Minder.nl de complexe energiemarkt weer eenvoudig, 100% onafhankelijk en transparant.

In slechts 2 minuten heeft jouw bezoeker specifiek op zijn wensen het beste aanbod inzichtelijk. Dit gaat verder dan de scherpste tarieven (prijs). Het platform biedt de zakelijke gebruiker een totaaloverzicht met daarin de contractvoorwaarden plus alle energiekosten. Leveranciers kunnen zich onderscheiden door naast het gevraagde aanbod haar USP’s en aanvullende dienstverlening te positioneren. 

Waarom het affiliateprogramma van Minder.nl promoten?

Op de vergelijker van Minder.nl zullen leveranciers hun scherpste contractaanbiedingen tonen, die direct via de website zijn af te sluiten. Met Minder.nl is het opvragen van offertes en onderhandelen niet meer nodig. Jouw bezoekers vergelijken het scherpste, 100% onafhankelijke aanbod en stappen zorgeloos over naar een nieuw contract.

Meld je hier aan om te starten met het promoten van Minder.nl.