Zakelijke energie van Anode

Bent u een ZZP’er, MKB’er of grootzakelijke klant en zoekt u een leveranciers voor uw zakelijke energie? Op deze pagina vindt u meer informatie over energieleverancier Anode Energie. Lees alles over Anode Energie en bepaal in hoeverre deze leverancier de beste keus is voor uw onderneming. 

Anode Energie zakelijk

Anode Energie: de zelfstandige Nederlandse energiemaatschappij

Anode Energie is een zelfstandige Nederlandse energieleverancier gevestigd in Barendrecht. Anode Energie treedt op als een Programma Verantwoordelijke Partij. Dat betekent dat Anode Energie alle logistiek rond de elektriciteitslevering zelf afhandelt. Het bedrijf werd in 2001 opgericht door Eric van Teeffelen. Van Teeffelen startte de onderneming met het idee dat inkoop van energie en de levering ervan naar klanten met aandacht moet gebeuren. Eerlijkheid, betrouwbaarheid en aandacht staan bij Anode voorop. Anode Energie levert zowel groene als grijze stroom en het bedrijf is niet alleen actief op de Nederlandse markt, maar ook in het buitenland. Zo opereert Anode Energie onder andere in België, Duitsland, Luxemburg en Zwitserland. 

Regel in enkele minuten het beste energiecontract voor uw onderneming

Denkt u dat Anode Energie de geschikte energieleverancier is voor uw bedrijf? Ervaar dan zelf hoe eenvoudig het is om over te stappen van energieleverancier via Minder.nl. Energie vergelijken zakelijk en switchen kost slechts enkele minuten van uw tijd met behulp van onze zakelijke energievergelijker. Onze klantenservice medewerkers staan graag voor u klaar met al uw vragen. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 22.00 uur en op zaterdag en zondag van 09.00 uur tot 18.00 uur. 

Energie vergelijken MKB Energie vergelijken grootzakelijk

Opzeggen zakelijke energie Anode Energie

Als u een energiecontract wilt opzeggen, moet u een aantal zaken uitzoeken. Minder.nl helpt mee, met inzicht in de standaard opzegtermijnen, een opzegbrief en de adressen van Anode Energie.

Kijk hier voor het opzeggen van uw energiecontract.